Airless latex spuiten

  • Sneller dan rollen
  • Efficiënter en egaal
  • Strakke,  fraaie matte afwerking
  • Prijstechnisch interessant
  • Altijd schrobvast klasse 1 latex van “De Vos”

Met airless latex spuiten kunnen we superstrak werk leveren.  De latex wordt aangebracht met een professionele airless spuitinstallatie. Dit gaat aanzienlijk sneller dan het traditioneel rollen van latex. Hierdoor is er een grote tijdwinst te boeken en daardoor prijs technisch erg interessant.

Wij spuiten veelal één basiskleur. Uiteraard is airless latex spuiten ook veel egaler en strakker, vooral op glad stucwerk is het eindresultaat esthetisch erg fraai.

Een veel gestelde vraag die wij krijgen is, waarom zou ik mijn woning of bedrijfspand laten latex spuiten? Veelal zijn er negatieve geruchten rondom latex spuitwerk wat eigenlijk onterecht is.

Latex spuitwerk is heel dun?

Door vele aannemers en schilders (welke vaak sauswerkzaamheden uitvoeren) wordt gezegd dat latex spuitwerk zeer dun is. Echter is dit een fabel. Bij het sauzen van latex met een roller worden er twee dunne lagen latex aangebracht op muur en/of plafond. Met een emmer van 10 liter kan je vaak, afhankelijk van kwaliteit en merk, rond de 60m² schilderen. Bij het spuiten is dit vaak tussen de 32m² en 40m². Een flink lager aantal meters.

Bij het latex spuiten word de verf dus dikker gespoten dan wordt gerold. Dit betekent meer materiaal, en minder arbeid. En vooral in die arbeid zit het prijs verschil. Latex spuitwerk afgeleverd door De Latexspuiter is dan ook altijd dikker dan sauswerk.

Copyright 2016 – 2018 Zwolse Stukadoor

Met gemaakt door WebsiteNU
Scroll naar top